Hoe wordt mijn order verwerkt?

Verwerking

Als u voor 16:00 bestelt, wordt uw order diezelfde dag nog opgepakt. Meestal kunt u dan de volgende dag al uw bestelling ophalen. Wilt u dat uw bestelling verzonden of gemonteerd wordt? Houd dan rekening met een of meer dagen verwerkingstijd, afhankelijk van de grootte van het product. U ontvangt een bericht zodra de bestelling klaar staat en afgehaald of verzonden kan worden.

DSC02750

Ophalen of verzenden

Bij Maison-All kunt u uw bestellingen laten verzenden, maar ook ophalen bij de winkel in Espel. Als u een bestelling plaatst nemen wij altijd contact met u op en bieden we u deze keuze. Kiest u voor verzenden? Dan vinden we een transportmethode op maat en geven we aan wat verzending u gaat kosten. U kunt dan altijd nog beslissen of de bestelling daadwerkelijk verzonden moet worden.

Transport is maatwerk

Een palletstelling vereist een andere vervoersmethode dan een magazijnbakje. U betaalt natuurlijk liever niet voor een duur transportbedrijf als uw order ook gewoon met een kleine pakketdienst verzonden kan worden. Daarom kijken we altijd per order wat de voordeligste manier is en schakelen we soms onze eigen koeriers in. Zo betaalt u nooit te veel.

< terug naar uw bestelling

Comments are closed.