Hoe bestel ik een stelling?

Sommige magazijnstellingen op Maison-All.nl kunt u alleen via offerte aanvragen. Andere magazijnstellingen zijn direct online te bestellen. Hoe bestelt u op de juiste manier? Hier leggen we het uit.

2-DSC_0864

Basisvak en aanbouwvak
Als u online winkelt naar rekken of stellingen op Maison-All.nl kunt u vaak kiezen tussen een basisvak en een aanbouwvak. Het basisvak heeft twee staanders en kan als los rek opgezet worden. Het basisvak wordt ook bijna altijd geleverd met een kruisschoor, zodat de stelling stabiel blijft staan. Een aanbouwvak heeft maar 1 staander en kan dus alleen opgezet worden in combinatie met een bestaande magazijnstelling. Daarom is deze goedkoper. Gaat u een nieuwe magazijnstelling bouwen? Bestel dan altijd een basisvak. Heeft u een bestaande magazijnstelling waar u meer vakken aan wilt bouwen? Dan heeft u geen basisvak nodig.


2-DSC04030

Kruisschoren
Een kruisschoor is een metalen kruis wat gemonteerd wordt aan de linker- en rechterzijde van de achterkant een vak. Als u een legbordstelling opbouwt, scharniert deze van links naar rechts en gaat het geheel wat schuin staan. Een kruisschoor zorgt ervoor dat het rek stevig rechtop blijft staan. Bij de meeste legbordstellingen is het daarom aan te raden om iedere drie à vijf meter een kruisschoor aan een vak te monteren. Als u stellingen bij ons bestelt, kijken wij voor u hoeveel kruisschoren u nodig heeft. Deze zitten bij de meterprijs inbegrepen. In plaats van kruisschoren kunt u ook gebruik maken van H-schoren. Deze hebben dezelfde functie, maar zijn zo te plaatsen dat u de stelling van twee kanten kunt gebruiken.


DSC02014

Palletstellingen
Op Maison-All.nl zijn palletstellingen de enige soort stellingen waar u alle losse onderdelen afzonderlijk bestelt. Palletstellingen bestaan alleen uit staanders en liggers. U moet dus zelf uw basisvak of aanbouwvak samenstellen. Gaat u aanbouwen aan een bestaande palletstelling? Bestel dan voor ieder vak 1 staander en 2 liggers per niveau. Bouwt u een nieuwe stelling of een nieuwe sectie? Dan heeft u een extra staander nodig om het basisvak te kunnen maken.


DSC02854

Technische kennis niet vereist
Liever uw magazijninrichting of winkelinrichting samen laten stellen en op laten bouwen door de experts? Neem contact met ons op. Ons professionele team helpt u graag om de juiste onderdelen te kiezen. We kunnen u advies geven over de inrichting, routing en ook het soort stelling. We kunnen zelfs een volledig onderzoek doen en u advies geven over uw gehele supply chain proces. Daarnaast kunt u bij ons altijd vakkundige montage aanvragen zodat u zeker weet dat alles veilig in elkaar zit.


 

Comments are closed.