Over ons

Gestart in 2003 als eenmansbedrijf met 800 meter Polypal palletstelling en met verkoop begonnen vanuit een hal 300 m2 in Lelystad en 200 m2 in Espel, speerpunt agrarische sector. Inmiddels zijn we gevestigd in Espel, bij Emmeloord, met 9000 m2 voorraad, showroom en werkplaats. Wij leveren magazijninrichting door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven in grote steden als Almere, Zwolle, Lelystad, Heerenveen, Apeldoorn en Amsterdam.

Als snelstgroeiende onderneming in Nederland op het gebied van stellingen kunnen we u een zeer groot assortiment bieden aan magazijnstellingen, palletwagens, magazijnbakken, palletstellingen en meer. Met als specialisatie agrarische sector voor brede, diepe en hoge machines, kisten en dergelijke. Wij hebben ca. 60 soorten stellingen zowel in staal als in hout. Bij elkaar 22 km voorraad.

Naast een groot assortiment stellingen bieden wij snelle reacties, betaalbare prijzen en goede service. Desgewenst komen wij bij u ter plaatse de situatie afstemmen en uw magazijninrichting leveren en/of monteren.

Showroom

Wij zijn tevens in staat om alle soorten magazijninrichtingen op te kopen, te demonteren en af te voeren. Dit bereiken wij o.a. door creatieve oplossingen en goede samenwerking met demontageploegen. Met totaal 10 medewerkers kunnen wij u 75 jaar ervaring bieden op het gebied van magazijninrichting en logistiek.

Indien gewenst, kunnen we uw magazijn turn-key verzorgen, dus van offerte tot keuring. Ook bieden wij mogelijkheden tot verhuur aan.

Inmiddels rekenen we vele klanten uit alle branches tot onze klantenkring. Deze relaties komen uit het totale bedrijfsleven. (Zowel profit als non-profit.) We hebben inmiddels geleverd/gemonteerd bij meer dan 6000 klanten. Onze klantenkring varieert van de startende ondernemer tot de logistieke dienstverlener en distributiecentrum. Wij hebben reeds een aantal grote projecten tot 8000 m2 nieuwbouw mogen realiseren.

U staat centraal bij Maison-All. We denken vanuit oplossingen en proberen altijd de voordeligste opslagmethode voor uw situatie te vinden.

Voor uw distributiecentrum, magazijn, schuur, archief, garage, zolder, bijkeuken en meer.

http://www.youtube.com/watch?v=AzA6CEHtY_I

 

 

Comments are closed.