Palletstelling

Voor het overzichtelijk en veilig opslaan van producten.

Maison-All: palletstellingen en meer.

Wanneer u veel of grote producten moet opslaan, dan is een palletstelling onmisbaar. Palletstellingen hebben namelijk vele voordelen, waaronder een eenvoudige opbouw, groot draagvermogen en talloze mogelijkheden qua beschikbare maten. Ze zijn dus ideaal om veel pallets of grote producten op te bergen en hierdoor onmisbaar voor middelgrote en grote loodsen, magazijnen en distributiecentra.

Bij Maison-All bent u verzekerd van de beste palletstellingen van hoogwaardige kwaliteit. Met een palletstelling van ons bent u ervan verzekerd dat uw producten op een veilige en overzichtelijke manier worden opgeslagen. Bovendien komen wij bij u langs om de producten te monteren, waardoor u ook nog eens verzekerd bent van een veilige opbouw.

De ideale oplossing is bij ons scherp geprijsd.

Maison-All staat niet alleen garant voor vakmanschap en een hoogwaardige kwaliteit. Wij zorgen ook voorzeer aantrekkelijke prijzen. Wij bieden bijvoorbeeld gebruikte palletstellingen aan die veel voordeliger zijn, maar nog even bruikbaar en stevig.

Behalve voor de verkoop en montage van onze scherp geprijsde palletstellingen, kunt u bij ons ook terecht voor demontage en inkoop van uw palletstellingen en overige magazijnopslag. Wij bouwen uw producten op een zorgvuldige en veilige manier af. Wanneer u Maison-All inschakelt, bent u dus verzekerd van het totaalplaatje. Voor meer informatie over demontage of een van onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen. 085-2080325

Wilt u meer informatie over de palletstelling van Maison-All? Neem dan vandaag nog contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 085-2080325

Comments are closed.