Stellingkasten

Efficiƫnte ingedeelde stellingen in elke ruimte

Stellingkasten zijn ideale objecten om te gebruiken in magazijnen, winkels en archiefruimtes. Bij Maison-All hebben we alvast met u mee gedacht. Daarom kunnen we vanuit onze kennis en ervaring de meest praktische stellingkasten aanbieden. Onze kasten kunnen worden geleverd in hout of staal. We hebben voor elke situatie wel een kast of stelling beschikbaar; nieuw of gebruikt.

Bespaar op de kosten van uw stellingkasten

Bij de keuze en indeling van uw stellingkasten overbodige kosten uitsparen? We helpen u om exact de stellingen te kiezen die passen bij uw behoefte. Hoeveel kasten zijn er nodig en welke producten biedt u aan? Moet u alleen producten opbergen of zijn de stellingkasten ook een visitekaartje voor uw bedrijf? Dit soort vragen nemen we samen met u door. Hierdoor bent u in staat om de beste keuze te maken. Vanuit ons aanbod in kasten bespreken we vervolgens welke losse kast of combinatie van kasten het best bij uw wensen en budget passen.

Vakbekwaam en gedreven door uw belangen

Onze stellingkasten kenmerken zich door een uitgekiende balans tussen prijs en kwaliteit. Als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van de door u gewenste stellingkasten geven we u graag een meer inhoudelijke uitleg. Daarbij nemen we altijd de mogelijkheden om gebruikte kasten te kopen met u door. Dit is namelijk vaak een voordelige oplossing voor u. Daarnaast is alles dat niet nieuw hoeft te worden geproduceerd minder belastend voor het milieu.

Maison-All magazijninrichting maakt het verschil

StellingkastenDe stellingkasten in uw bedrijfsruimtes zijn een van onze specialismen en u maakt daarnaast gebruikt van onze vele voordelen. We onderscheiden ons door:

  • Onze ruime ervaring in magazijninrichting helpt u bij het maken van de juiste keuze
  • Vakkundige en snel werkende montageploegen
  • U kunt onze producten vaak ook eenvoudig zelf monteren
  • Een ruim aanbod in scherp geprijsde producten
  • Super aanbiedingen op gebruikte stellingen

Is uw belangstelling voor onze producten gewekt?

We nodigen u graag uit om meer te weten te komen over onze stellingkasten en andere producten op het gebied van magazijninrichting. Daarvoor kunt u ons bellen via 0527-271447. Heeft u liever een antwoord via e-mail of wenst u terug gebeld te worden? Vul dan het contactformulier op onze website in. Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw vraag reageren.

Comments are closed.