Grootvakstelling

Zware of grote spullen opbergen?

Een grootvakstelling is gebouwd om veel gewicht te kunnen dragen. De diepe rekken bieden veel ruimte. Uitstekend geschikt voor in een garage, schuur of als onderdeel van uw magazijn. Een grootvakstelling is ideaal voor de grotere producten die niet op een legbordstelling passen, maar nog wel te klein zijn voor een grote palletstelling. Deze stellingen hebben in principe dezelfde opbouw als palletstellingen, maar worden standaard met vlonders geleverd en hebben een handzamere hoogte. Maison-All heeft zowel gebruikte- als nieuwe grootvakstellingen.

Lage kosten voor uw grootvakstelling

Bij het kiezen van een grootvakstelling bepaalt u aan de hand van ons advies de beste samenstelling. Op basis van uw wensen bespreken we hoe de stellingen precies moeten worden. We bieden u daarbij altijd de voordeligste mogelijkheden en ze sluiten naadloos aan bij uw eisen. We beschikken over ruime mogelijkheden voor slimme indelingen. We zijn ervan overtuigd dat de grootvakstelling van uw keuze u vanwege de prijs aangenaam zal verrassen.

Scherpe geprijsde kwaliteit en deskundig advies

GrootvakstellingElke grootvakstelling wordt getest op basis van kwaliteit, duurzaamheid en praktische toepassing. Als specialisten op het gebied van magazijninrichting geven we u altijd scherp geprijsde offertes. Wij vinden het van belang dat u de grootvakstelling kiest die het best passend is bij uw doelstellingen. De opzet en indeling van de stellingen passen we precies op deze doelen aan. In uw belang letten we daarbij sterk op de beste verhouding in prijs en kwaliteit.

Waarin onderscheidt Maison-All magazijninrichting zich?

Een grootvakstelling is zo’n typisch product dat zich in de praktijk bewijst door het gemak van de gebruikers. Als praktijkmensen begrijpen we dat als geen ander. Ook bieden we een aantal voordelen die ons onderscheidend laten zijn:

  • Veel praktische ervaring bij het inrichten van magazijnen
  • Snelle levering. Ook bij maatwerk oplossingen
  • Onze producten zijn gemakkelijk zelf te monteren/li>
  • Altijd scherp geprijsde producten van hoge kwaliteit
  • Regelmatig wisselend aanbod van gebruikte producten die nog jarenlang mee kunnen

Waar mogen we u mee van dienst zijn?

Direct een vrijblijvende prijsopgave van onze diensten of producten nodig? Of liever eerst wat meer informatie krijgen? Daarmee zijn we u uiteraard graag van dienst. U bereikt ons op 0527-271447. Natuurlijk kunt u ook mailen door het invullen van het contactformulier. Wij nemen dan snel contact met u op. Voor een praktisch perfecte grootvakstelling en een lage prijs kiest u voor Maison-All magazijninrichting.

Comments are closed.